Followers

Wednesday, April 28, 2010

Happy Birthday to ME

Pada tarikh ini 28/4, 36 tahun yang lalu aku dilahirkan di kampung Singkir,Kedah.Keperitan mak melahirkan aku anak sulung di rumah kampung,36 tahun dulu amat aku hargai.Tak terbalas jasa mak dan abah membesarkan aku.Dari kecik aku ni mcm-mcm penyakit,keluar masuk hospital.Dah 36 tahun aku di muka bumi ni,lagi 4 tahun cecah 40an,ngeri pun ada hehehe.Tapi nak wat camna usia bukan makin muda,usia tetap akan berganjak.Masih ada impian yang belum tercapai dan ntah bila akan tercapai.Sejak dah makin muda nih hehehe(tak ngaku udah tuo) malu lak bila orang bagi wish,dah tak beli lagi birthday kek sebab takut tgk jumlah lilin atas kek tu.Syukur atas kurniaan yang Allah berikan padaku,biarpun aku lalui dengan kepayahan.Hari ni demam ler pulak siap kena selsema dan sakit kepala.Aku tak leh drive hari ni minta abah tolong hantarkan,kena gi keje gak memandangkan keje aku banyak.Semalam dalam pukul 12.15 tengah malam aku terima sms dari Huda wish Happy Birthday dan itu sms pertama,tq Huda.Masa baru mula nak wat keje Tung lak wish Happy Birthday,tq juga pada Tung.

Ada someone yang aku tunggu wish dari dia,tentu sekali aku nyer BF,kalo dia tak hingat maka tsunami ler nampaknya kejap lagi (ugut nih).Biasalah org lelaki kdg-kdg bukan ingat sangat bab tarikh ni.Nasib baik masa 14/2 ari tu ulangtahun ke 6 perkenalan,Mr.BF ingat.Macam tetahu jerk aku tengah tunggu tup-tup Mr.BF call wish Happy Birthday apalagi dengan selamba aku ni,wish jer ker hehehehe.Mr.BF kata nanti,dia wish dulu.Hilang ler sikit rasa sakit bila dengar wish Mr.BF (statement gediks hehehe)

Hari ni lak leh call memana free dari maxis ke maxis maka akan panaslah telinga kenkawan aku dengan panggilan telephone dari aku hari ni hahahaha.Hmm Happy Birthday to ME....

4 comments:

Ija NS said...

oo.. makan kek.. tk ajak kita ye... hehehe...
apapun.. happy birthday to my dearest IDA.. :)
keje jugak ke ari nih? dah alang2 sakit tu.. MC jer la da oii... dpt jugak memanjakan diri kat umah gitu!

Eida said...

Kak Ja ni mana ada makan kek,TQ Kak.

Hudarla said...

Huda 1st ke wish? hulamakkk!!nmpk sgt i love u so much kan? ;p

happy bday kak ida..! may God bless u with more better future to come!

Eida said...

Yup Huda yg 1st,thanks sgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...