Followers

Thursday, June 24, 2010

Santai di Pullman Lakeside Putrajaya



Sabtu lepas ,adik aku Zalie ajak gi Putrajaya,dia kata ada tempat santai yang cantik.Maklumlah aku belum abis pusing lagi area Putrajaya tu.Sampai jerk tempat tu rupanya baru jerk selesai acara Pertandingan Perahu Naga.Tempat yang adik aku maksudkan tu Pullman Lakeside Putrajaya.Pertama kali aku sampai kat sini terus jatuh hati dengan tempat ni.Masa aku,adik aku Zalie,Mak,Abah dan anak sedara aku Azim tengah jenjalan menikmati keindahan sekitar ada pasangan pengantin tengah amik gambar outdoor.Wah berangan lah kejap aku pun nak ambik outdoor kat sini cewah dah kuar statement gediks tuh,ntah bila tahun ler aku ni akan kahwin.Sebelah resort ni jugak ada swimming pool .Kalo sesapa yang ada kamera canggih manggih  cam photographer tu, DLSR kot kalo tak silap aku dah tentu gambar lagi cantik dari camera digital aku aku ada ni kan.



Pullman Lakeside Resort



Restoran Terapung Pullman Lakeside


Sunset yang memukau pemandangan,aku suka gambar ni leh wat poskad



Aksi model cilik kapal layar,suka asyik sebut naik kapal,naik kapal



Jeti Kapal Layar



Azim ni kalo tak pegang dia sikit punya susah nak snap gambar


Model pokok kelapa wakakaka.....pose mengiring nak bagi nampak kurus ler konon



Ish-ish dagu sapa lah yang berlapis tu,siap nampak lubang idung
ni gara-gara adik aku punyalah nak snap gambar resort tu
terserlah betapa kembangnya aku sekarang.



Mak Long terpaksa pose camni sebab Azim tak tahu dok diam




Nasib baik lah dia tak terjun kat tasik tu,
abah aku dah jerit dari belakang bila tengok Azim asyik nak lari jerk


Model kembang semangkuk tengah berposing.


Bersama mak tersayang,hmm cun lagi tak mak aku.
Dah 56 tahun tetap awet muda




Abah & Mak tersayang



Adik aku merangkap tukang amik gambar aku



Asyik menikmati keindahan sekitar resort

3 comments:

jfook said...

I only went to the one in Kuching. Putrajaya one not yet:)

Eida said...

oh really,then u should visit Pullman Putrajaya

Noni said...

kuih kuih kuih..mcm2 posing amik gambo...hehehe

walaupun rupa mu tidak ku kenali, tetapi lobang idungmu tetap menjadi pujaan hati ku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...