Followers

Wednesday, March 16, 2011

Farewell to Eric

Gambar kenangan Sales Dept Dgn Eric.
    Lagi satu post yang delay.Last week merupakan hari terakhir colleague aku kat opis bekerja.Orang tu ialah Eric Chan Wei Kin atau biasanya kitaorang sumer panggil Eric.Apa yang bagus tentang Eric ni adalah kerjanya,senang citer sepanjang bekerjasama dengan beliau memang aku puas hati.Kalo dalam gambar kat atas yang baju biru tulah Eric.Mana aku,ha yang terselit tak nampak muka tu aku ler.Sempat jugak Eric belanja lunch kitaorang sebagai tanda terima kasih sepanjang beliau di TDK ni.All the best for your future Eric.Thanks selalu bagi kerjasama dalan kerja.

2 comments:

hudahalim said...

yeayyy gambar saya ada! ^^

Eida said...

penyeri gambar mesti kena ada :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...