Followers

Thursday, March 11, 2010

Sumber Inspirasi

Gembira rasa di hati sebab esok aku start cuti hehehehe.Fikiran dah melayang ke Sungai Petani.Citer pasal kampung nanti lepas abis cuti aku update dengan gambar sekali.Hari ni aku nak bercerita tentang salah satu blog yang pertama kali aku baca terus jatuh hati dan jadi followers.Tentu sekali blog Mimy.Walaupun tak pernah berjumpa dengan Mimy tapi bila baca blog dia rasa mcm dah kenal lama.aku tak tahu lah orang lain tapi pada aku,Mimy ni sorang yang cute,kelakar,friendly dan mcm-mcm lagilah.Aku boleh ketawa atau senyum sensorang kalo baca blog Mimy.Dulu aku rasa rendah diri gak dengan size badan aku nih tapi bila pertama kali baca blog Mimy,aku kagum dengan penampilan Mimy dan tu yang buat konfiden level diri aku up sikit.Dah makin bersemangat aku sekarang nih.Thanks to Mimy sebab tanpa Mimy sedari Mimy kini jadi sumber inspirasi pada Eida.

2 comments:

Mimy Hamid said...

eida...tq...malu aiii...ahahah jangan memalu untuk menjadi kawan..aiii ok jekkk...nak jumpa makan2 chit pun okeh....

Eida said...

Mimi,tq ler.wat per malu betul ma,u always be yourself.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...