Followers

Thursday, September 15, 2011

Huda....farewell

sweet memories with her
 
Hari ni mood aku baik cuma agak terasa kesedihan melanda kerana .....bukan putus cinta ok tapi hari ni hari terakhir colleague aku Huda berkhidmat di sini.Huda yang aku kenali memang seorang yang sememangnya comel,matang biarpun masih muda dan baik hati.Sedih gak tak der lagi kawan nak bergurau senda dan share citer-citer kan.Uwaaa for sure will miss her biarpun rumah dekat jerk.Maka lepas ni our second kitchen (Salam Bistro) kena jadi port pertemuan.Hm kalau dah bertemu jodoh jangan dilupa akak mu ini.Sepantas kilat akak sampai depan rumah hahaha.Apa-apa pun akak sentiasa doakan yang terbaik buat Huda.

Berposing di tangga keramat yg menjadi saksi dah 6 org resign.


Especially for Huda

2 comments:

hudahalim said...

Sweetnya! Pengsan nnt..I will miss all of u ppl too.pagi tadi pun kepala tak betul,pukul 6.30 pagi dh mandi..lepaS tu baru teringat then tido blk..hahaha

Eida said...

hahaha jelesnya,boleh sambong tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...